T

Hvem er jeg

Jeg hedder Rikkecori Marcussen (Cori i daglig tale), er 39 år, bosat på Bornholm, sammen med mine to børn.

Jeg er en idérig og kreativ ildsjæl, med iværksætterblod i årene og har været med til at starte mange nye tiltag op – også for andre iværksættere, siden jeg var i starten af 20’erne.

Jeg er autodidakt web- og grafisk designer og har udarbejdet hjemmesider og billedbehandling i over 15 år. Herudover elsker jeg at fotografere.
Jeg har tidligere bl.a. været ansvarshavende redaktør og udgiver af e-Magasinet AlternativSund, hvor jeg agerede som tovholder, skribent & udarbejdede det grafiske layout. I dag er jeg udover at arbejde som web- og grafisk freelance designer også ansvarshavende udgiver på begivenheds-portalen EventsBornholm.nu.

Mine kreative udfoldelser og idéer til at skabe nyt står aldrig stille…
Jeg har tidligere også prøvet kræfter med; design af smykker, malet på lærred, skåle og fade samt syet lidt. Har holdt meget af det hele, men mit hjertebarn er grafisk design, som jeg altid vil holde fast i.

Jeg elsker og brænder for at designe, af den simple grund, at jeg bare ikke kan lade være!

…………

I september 2015 blev jeg nomineret til en Ekspert Award af Ekspertvalg.dk som har listet 49 forskellige blogs, hjemmesider og personer, de mener proaktivt bidrager med Online Inspiration i Danmark på forskellige måder. Listen er en hyldest til dem, der gør en betydelig indsats i forbindelse med at fremme online inspiration i Danmark. Du finder mig på plads nr. 7

CV

Jeg har listet et udpluk af min relevante baggrund af ting jeg har arbejdet med, samt lavet gennem tiden.

……….

Du kan se hvad jeg beskæftiger mig med i dag samt tidligere har beskræftiget mig med ved at se mit CV.

Se CV

Testimonials

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med CORI Design i forbindelse med udviklingen af vores hjemmeside. Cori er meget professionel i sin fremgangsmåde og intet bliver overladt til tilfældighederne.
Samtidig foregår samarbejdet i en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor det gode humør er i højsædet. Vores kunder har efterfølgende rost vores hjemmeside som værende flot og iøjnefaldende samt ikke mindst brugervenlig.
Jeg har kun gode ting at sige om CORI Design og anbefaler firmaet på det kraftigste til andre, der påtænker at give sig i kast med lignende opgaver.

Jeanette Schou

Butiksindehaver


Grafiker

Rikkecori

Mit hjertebarn er grafisk design…
Jeg elsker og brænder for at designe, af den simple grund, at jeg bare ikke kan lade være!